Maatwerk machinebesturingen

Een besturing voor een machine is veelal maatwerk. Elk productieproces is anders en vraagt om een andere aanpak. Dat is geen probleem, want op elk vraagstuk kunnen we onze brede kennis en ervaring loslaten om een goede oplossing te realiseren. Van concept tot implementatie streven we naar een krachtige besturing die alle machineprestaties naar boven haalt. 

Machineveiligheid

Een veilige machine wil iedereen, maar een machine veilig aansturen terwijl de werkbaarheid nauwelijks verstoord wordt, vraagt om kennis en maatwerk. Graag denken we mee om de veiligheidsrisico's te verlagen tot een acceptabel niveau. De ISO 12100:2010 geeft veel richtlijnen over industriƫle veiligheid. Met gebruik van onze rekentools adviseren we u graag hoe de richtlijnen het beste kunnen worden toegepast.

Procesverbetering

We begrijpen dat het bij een machinepark of procesinstallatie draait om efficiĆ«ntie. Het slimmer aansturen en het toepassen van nieuwe technieken bieden daarbij uitkomst. Projectbegeleiding & advies

Wilt u een bestaand industrieel proces optimaliseren om een hoger rendement te behalen? Of zou u een bestaand proces willen uitbreiden? Waarschijnlijk ligt de sleutel in het optimaliseren of uitbreiden van uw besturing. We geven graag advies en begeleiden bij een grote verandering van een productie-omgeving. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak

Retrofit

De besturing van een bestaande machine upgraden of vervangen, dat noemen we retrofitten. Het komt vaak voor dat de mechanische installatie van een machine nog goed genoeg is, maar de besturing is verouderd. Met technologische vooruitgang en een slimme aansturing kunnen we machines een boost geven in hun performance.